foto1 foto2 foto3 foto4

ОШ "Карађорђе"

Јове Илића 2, Вождовац

ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ У ПРВИ РАЗРЕД

Поштовани родитељи будућих првака,

Oве године омогућено је електронско заказивање термина за упис и тестирање будућих првака, које ће родитељима бити доступно од 28.5.2020. до 10.7.2020, док ће упис деце трајати од 1.6.2020. до 20.7.2020. године.

Преко Портала еУправа бирате један од понуђених слободних термина за упис у нашу школу.

У заказаном термину најпре ће се обавити упис код секретара школе, а затим тестирање детета које обављају педагог или психолог школе. При упису детета секретар ће обавити проверу документације која се прибавља електронским путем и са родитељем проверити тачност свих неопходних података. Процену зрелости детета за полазак у школу врше педагог или психолог школе, док родитељ кроз анкету и разговор даје значајне податке о свом детету.

У случају потребе за променом или отказивањем термина, молимо вас да то благовремено урадите преко Портала еУправа.

С обзиром на ситуацију и специфичне услове у којима се одвија завршетак ове школске године и упис првака, а ради заштите здравља ваше деце и нас одраслих, молимо вас да се при доласку у школу придржавате следећих мера заштите:

- да, у случају температуре или било каквих респираторних тегоба код вас или детета, откажете и промените заказани термин

- да у свој договорени термин дођете тачно на време, како би се спречило прављење гужвe и омогућило дезинфиковање и проветравање просторија

- да са дететом у школу дође један родитељ

- да у просторијама школе носите заштитну маску

- да понесете своју хемијску оловку

Како бисмо и ми пружили пример одговорног понашања према себи и другима, на улазу ће бити постављена дезобаријера и средство за дезинфекцију руку, а запослени ће имати заштитну опрему која не ремети процес уписа и тестирања деце.

Драги будући прваци, желимо вам срећан и успешан полазак у школу!

Управа школе „Карађорђе“

Упис првака

prvaci

Пријава

Copyright © 2021 High School Rights Reserved.