foto1 foto2 foto3 foto4

ОШ "Карађорђе"

Јове Илића 2, Вождовац

ОБАВЕШТЕЊЕ

• Обавеза родитеља је да пре поласка детета у школу провере здравствено стање детета, измере температуру и у случају било каквих симптома болести не шаљу дете у школу.

• Неопходно је да ученици поштују сва правила понашања која се односе на заштиту здравља ученика и запослених. За све ученике је обавезно да у школу долазе са заштитном маском ( хирушка, платнена или епидемиолошка). Маску могу да одложе у периоду када седе у својој клупи и слушају наставу, а обавезно је користе при уласку и изласку из школе, приликом одговарања и сваког разговора , приликом одласка на одмор или тоалет.

• Дезинфекција учионица ( клупа, столица, подова ), тоалета и ходника ће се вршити неколико пута у току дана прописаним дезинфекционим средствима.

Први наставни дан биће посвећен предавањима и дискусијама о начинима и значају превенције КОВИД-19 У ОТЕЖАНИМ УСЛОВИМА РАДА ТРУДИЋЕМО СЕ ДА ОСИГУРАМО КВАЛИТЕТ НАСТАВЕ И ПРУЖАЊЕ ДОДАТНЕ ПОДРШКЕ У УЧЕЊУ.

ЗАЈЕДНИЧКИ ЦИЉ СВИХ НАС ЈЕ ДА СЕ ПОТРУДИМО И ОМОГУЋИМО ШТО БЕЗБЕДНИЈЕ УСЛОВЕ ЗА РАД И БОРАВАК ДЕЦЕ И ЗАПОСЛЕНИХ У ШКОЛИ.

С поштовањем, Управа школе

У Београду                                                                                                        Директор школе

01.09.2020. године                                                                                               Обрад Дракулић

Упис првака

prvaci

Пријава

Copyright © 2022 High School Rights Reserved.