НАШИ ШАМПИОНИ

На Плазма купу 2024. у сноуборду на Копаонику наш ученик Југ Пешић из 8-3 је освојио 4 прва пласмана FIS freestyle дисциплинама BigAir и Slope style.

Школско такмичење 2023/2024. за 6. разред у ОМШ "Петар Коњовић" Београд. Инструмент флаута. Професор Катарина Милошевић. Композиција "Хумореска" - А.Дворжак. Прва награда Уна Шапоња 8. разред ОШ "Карађорђе"

Плесно такмичење 2023/2024. Плесни клуб Dance factory. Категорија Јуниори. Соло - Савремени плес. Кореограф Милица Нешић. Наступ "Think about my baby". Прво место Уна Шапоња 8. разред ОШ "Карађорђе".

Плесно такмичење. Европско првенство Скопје 2022. Наступ "Ел танго". Клуб "Dance factory". Европски шампиони у џез формацији, прво место

Карате тренирам три године и могу рећи да сам постигла велики успех. Тренери су ми успешни спортисти са пуно освојених медаља. Трудим се да са сваким тренингом будем боља. Сваки пут кад изађем на татами имам трему. Најдража награда ми је мој први пехар за освојено прво место у мојој категорији. Сви су били поносни на мене. Надам се да ћу остварити свој сан да будем успешна у спорту који оплемењује и увек те учи да будес најбољи и да не одустајеш.

Андреа ЕМИН 8/1

Носилац црног појаса у каратеу 1. дан, шампион света у каратеу, првак Србије у каратеу, успешна и у кошарци. Марта Дујовић

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top